Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Cala Yellow, bulb de primăvară, 1 buc.

Cod produs: BULBIP5032
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 12 persoane vizualizeaza acest produs.
14,16  lei
Produsul are stoc limitat

Bulbul se plantează în perioada martie-iunie. Perioada de înflorire este iulie-octombrie. Se va obține o floare delicată, galbenă, cu formă conică. Are tulpini înalte și viguroase, cu frunze late cu sclipiri albe.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Curțile cu gazon și porțiuni amenajate cu flori sunt o încântare. Florile viu colorate, înmiresmate, dau personalitate curții, mai ales dacă sunt plantate în aranjamente interesante. Dacă nu ai curte, poți planta florile de primăvară în ghivece pentru a amenajarea unei terase. Cala Yellow are floare de culoare galben intens, foarte delicată și frumoasă. Pachetul conține un bulb

Cala Yellow are următoarele caracteristici:

  • Se poate folosi atât în rondouri, borduri, jardiniere cât și ca flori tăiate
  • Perioada de plantare este martie-iunie, înflorind în iulie-octombrie
  • Are flori în culoarea galben intens

Bulbul se plantează la 5 cm adâncime, cu partea verde în sus. Pământul trebuie să fie drenabil. Cala se dezvoltă bine la soare. Razele care bat direct pe ea dau culoare mai puternică florilor. În zonele cu temperaturi ridicate, se recomandă păstrarea umidității solului.

Tip
Bulbi Flori
 
Loc Plantare
Exterior
Interior
Perioada Fructificare
Iunie - Noiembrie
 
Culoare
Galben
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.