Royal Canin Golden Retriever Puppy, hrana uscata pentru caini juniori, 12 kg

Cod produs: 135220
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 0 persoane vizualizeaza acest produs.
354,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul are stoc limitat

Hrana uscata pentru cainii junior din rasa Golden Retriever, cu varsta de pana la 15 luni. Consolideaza sistemul imunitar, protejeaza pielea si blana, ajuta digestia.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

In perioada de crestere puii de caine din rasa Golden Retriever au nevoie de hrana special conceputa pentru a le proteja imunitatea. Astfel, vor ajunge adulti sanatosi, activi, cu aspect ingrijit. Royal Canin Golden Retriever Puppy a fost special conceputa pentru a indeplini toate cerintele nutritionale ale puiului din aceasta rasa. Contine un complex brevetat de antioxidanti cu rol in sustinerea mecanismelor naturale de aparare ale puiului si in mentinerea starii optime de sanatate in perioada de crestere. Complexul specific contribuie si la intretinerea sanatatii pielii si blanii catelului. Formula contine un mix de nutrienti care includ proteine de calitate superioara si prebiotice. Se mentine echilibrul florei intestinale, ceea ce in final contribuie la mentinerea unui scaun optim.

Principalele beneficii ale produsului: 

  • Contribuie la sustinerea sistemului imunitar natural al puiului de caine mai ales datorita complexului patentat de antioxidanti care include vitamina E
  • Sustine rolul de "bariera" al pielii (complex exclusiv de nutrimente) si mentine sanatatea pielii si a blanii (EPA si DHA)
  • Imbogatit cu ulei de Borago Officinalis
  • O combinatie de nutrimente ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.)
  • Mentine echilibrul optim al florei intestinale (prebiotice FOS) si ajuta la mentinerea aspectului scaunului.
  • Forma, dimensiunea, textura si reteta crochetei sunt adaptate nevoilor specifice ale puiului de Golden Retriever

Compozitie: proteina deshidratata de pasare, orez, porumb, izolat proteic vegetal*, grau, grasimi animale, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, pulpa de sfecla, ulei de peste, minerale, ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide (0,34%)(FOS), tegumente si seminte de Psyllium, drojdie hidrolizata (sursa de Manan-Oligo-Zaharide), crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), ulei de Borago Officinalis (0,1%), extract de drojdii (sursa de beta-glucani), extract de galbenele (sursa de luteina), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).

Animal
Caine
 
Brand
Royal Canin
Tip Hrana
Uscata
 
Ambalaj
Sac
Varsta
Junior
 
Beneficii
Ingrijire Piele si Blana
Sistem Digestiv
Sistem Imunitar
Tip
Hrana
 
Tema
Animale de Companie
Rasa
Golden Retriever
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.