Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Adapatoare automata pentru pasari de colivie

Cod produs: 10795
  • -30%
  • Stoc epuizat
search
10,99 lei (- 30%)
7,69  lei
Stoc epuizat

Ofertă valabilă exclusiv online!

Aceasta adapatoare automata este ideala pentru pasari de colivie mici si medii. Are un pin din inox pentru ca pasarea sa-l identifice usor si furnizeaza apa curata.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

De multe ori, pasarile de colivie se confrunta cu lipsa apei. Pentru zburatoarele dumneavoastra, este foarte importanta o sursa curata de apa. Venim in intampinarea nevoii dumneavoastra cu o adapatoare automata simpla cu multe beneficii:

  • Permite curgerea apei curate, ferite de contaminari;

  • Necesita efort minim, pasarea va atinge pinul si va declansa curgerea apei.

Apa curata este garantata cu aceasta adapatoare simpla, dar eficienta.

Aceste adapatori automate se recomanda a fi folosite pentru colivii si voliere. Functionarea acestora este gravitationala, trebuie doar montat un rezervor mai sus decat niplurile, conectati niplurile la rezervor cu furtun si sistemul de adapare este gata. Putem furniza pentru acest sistem racorduri "T" , coturi "L" si fitinguri "X", si desigur dopuri cu care se pot echipa orice custi.

Material
Plastic
 
Animal
Pasari
Varsta
Adult
 
Tip
Adapatori
Alimentare
Automat
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse Complementare