Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Thiovit JET 80 WG, fungicid, 30 gr

Cod produs: 0001176
  • Stoc epuizat
search
3,99  lei
Stoc epuizat

Fungicid de contact cu actiune multipla in combaterea fainarii si cu efect secundar impotriva acarienilor.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Thiovit JET 80 WG se dizolva in apa si se pulverizeaza pe frunzele plantei. Are efect imediat impotriva manei, pentru diferite culturi, dar este util si pentru indepartarea acarienilor. Se foloseste dupa aparitia fainarii. La legume se fac de regula trei aplicari la interval de 7-14 zile, in timp ce la cereale se fac doua tratamente, la interval de 21 de zile.

Omologat pentru urmatoarele culturi:

  • O
  • Măr, Gutui, Păr: Primul tratament se aplică la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Celelalte tratamente se aplică la un interval de 7-14 zile în funcție de presiunea de infectie în intervalul de la aparitia frunzelor si până la coacerea definitivă. Nu se mai aplică dupa ce fructele si-au schimbat culoarea. Doza mica se aplica atunci când nivelul de infestare este redus, iar doza mare se aplică un nivel ridicat de infestare.
  • Viță de vie: Tratamentele se aplica preventiv sau la avertizare. Tratamente curative, 3 aplicări la interval de 7-14 zile, imediat ce au fost observate primele simptome de fainare. Produsul se poate aplica în intervalul de la umflarea mugurilor şi până la apariția celei de a 6 a frunze.
  • Piersic, Nectarin, Cais, Prun: Primul tratament se aplică la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Celelalte tratamente se aplică la un interval de 7-14 zile în functie de presiunea de infectie în intervalul de la apariția frunzelor si pâna la coacerea definitivă. Nu se mai aplica dupa ce fructele si-au schimbat culoarea. Doza mică se aplica atunci când nivelul de infestare este redus, iar doza mare se aplica un nivel ridicat de infestare.
  • Tomate, Vinete, Castraveti, Pepene galben, Dovlecei, Dovleac: Primul tratament se aplică la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Celelalte tratamente se aplica la un interval de 7-14 zile in functie de presiunea de infectie în intervalul de la aparitia celei de-a 3-a frunze si până la 70% fructe mature.
  • Cereale: Primul tratament se aplică la aparitia primelor simptome sau la avertizare. Cel de-a se aplică la un interval de 7-21 zile în functie de presiunea de infectie in intervalul de la 5 frunze până la sfarsitul înfloritului. Celelalte culturi: Thiovit Jet 80 WG se aplica la aparitia primelor simptome de boala sau la avertizare.
Tip
Fungicid
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.