Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte tomate Campbell 33

Cod produs: 8012214200901
  • Stoc epuizat
search
1,99  lei
Stoc epuizat

Soi de roșii de grădină cu creștere determinată, se recoltează la 100 zile de la transplantare. Produce roșii cu pulpă groasă, foarte aromată, formă rotundă sau ușor aplatizată.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Roșiile Campbell 33 sunt de dimensiuni medii spre mari și au o formă rotundă sau ușor aplatizată. Ele sunt de obicei de culoare roșie intensă, cu o suprafață netedă și lucioasă. Această varietate de tomate este recunoscută pentru conținutul său ridicat de acid citric, care îi conferă un gust intens și o aromă plină. Soiul de roșii Campbell 33 sunt ideale pentru producerea de sosuri și conserve, deoarece au un conținut ridicat de pulpa și un nivel scăzut de apă. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru consumul proaspăt, dar de obicei sunt cultivate în scopul utilizării lor în industria alimentară. În general, tomatele Campbell 33 sunt plante viguroase și productivă, care sunt relativ ușor de crescut și de îngrijit. Ele au fost și sunt încă un soi popular de tomate, în special pentru industria alimentară, datorită gustului lor bogat și aromat.

Caracteristicile soiului:

  • Dimensiuni medii spre mari și au o formă rotundă sau ușor aplatizată
  • Acestea sunt de obicei de culoare roșie intensă, cu o suprafață netedă și lucioasă
  • Pulpă densă, cu puține semințe și un gust bogat și aromat
  • Conținut ridicat de acid citric, care îi conferă un gust intens și o aromă plină

Soi care se va planta în răsaduri în luna martie. Răsadul se produce în solarii sau răsadnițe, prin semănare de la jumătatea lunii martie. Pentru rodul de toamnă răsadul se produce până la sfârșitul lunii aprilie. Vârsta optimă de plantare a răsadului este 35-40 zile.

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.