Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte tomate Costoluto Fiorentino

Cod produs: 8012214202172
  • Stoc epuizat
search
1,99  lei
Stoc epuizat

Soi de roșii de grădină semitimpuriu cu crestere nedeterminata care produce rosii mari, foarte gustoase, cu pulpa groasă și puțina zeamă.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Roșiile Costoluto Fiorentino au o textură densă și o pulpa suculentă, cu un gust dulce și aromat. Ele sunt de obicei mai mari decât alte soiuri de tomate, având dimensiuni cuprinse între 7 și 10 cm în diametru. Coaja lor este de culoare roșie intensă, cu o suprafață ondulată și o textură ușor cărnoasă. Plantele de tomate Costoluto Fiorentino sunt recunoscute pentru creșterea lor viguroasă și productivitatea mare. Ele necesită un sol fertil și bine drenat, precum și un sistem de susținere pentru a împiedica tulpinile lor să se rupă sub greutatea fructelor. Tomatele Costoluto Fiorentino sunt adesea utilizate în rețete italiene tradiționale, cum ar fi sosurile de roșii, pizza și bruschetta. De asemenea, ele pot fi consumate proaspete, în salate sau ca o gustare delicioasă.

Caracteristicile soiului:

  • Roșii de dimensiuni mari, chiar foarte mari, cu formă rotund-turtită
  • Acestea sunt de obicei de culoare roșie intensă, cu o suprafață netedă și lucioasă
  • textură densă și o pulpa suculentă, cu un gust dulce și aromat
  • Producție mare și constantă, chiar și în condițiile climatice dificile

Soi care se va planta în răsaduri în luna martie. Răsadul se produce în solarii sau răsadnițe, prin semănare de la jumătatea lunii martie. Pentru rodul de toamnă răsadul se produce până la sfârșitul lunii aprilie. Vârsta optimă de plantare a răsadului este 35-40 zile.

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.