Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte varza timpurie Ditmarch

Cod produs: 8012214200949
  • Stoc epuizat
search
1,99  lei
Stoc epuizat

Soi de varză albă timpuriu, cu căpățână compactă, de mărime mică, formă sferică și picior scurt., perfectă pentru salate.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Varza timpurie Ditmarsh este o varietate de varză cu cap mic, originară din Germania. Această varietate de varză este cultivată în special pentru recoltarea timpurie, deoarece se dezvoltă foarte rapid și poate fi recoltată la doar 55-60 de zile după plantare.  Această varietate de varză este bogată în vitamine și minerale, precum vitamina C, vitamina K, potasiu și calciu, fiind o sursă importantă de nutrienți. Are un gust dulceag și o textură crocantă, fiind excelentă pentru a fi folosită într-o varietate de rețete, inclusiv salate, supă de varză și sarmale. De asemenea, această varietate de varză poate fi murată sau congelată pentru a fi folosită ulterior.

Caracteristicile soiului:

  • Se dezvoltă foarte rapid și poate fi recoltată la doar 55-60 de zile după plantare
  • Plantele de varză Ditmarsh au frunze de culoare verde-închis, netede, lucioase și crețe
  • Capul de varză este rotund și compact, cu o greutate medie de aproximativ 1,5-2 kg

Cultura de varză albă se înființează cu ajutorul răsadurilor. Pământul trebuie lucrat înainte, arat sau discuit. Pentru varză se preferă îngrășământul organic.  Semănarea are loc la finele lunii februarie sau începutul lui martie. Vârsta optimă a răsadului este de 40 de zile.

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.