Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte sfecla rosie Detroit, 50g

Cod produs: 8012214202417
  • Stoc epuizat
search
4,99  lei
Stoc epuizat

Soi de sfeclă roșie dimensiune medie de aproximativ 7-8 centimetri în diametru Pulpă zemoasă și crocantă, cu o culoare roșie intensă și gust dulceag.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Sfecla roșie Detroit preferă solurile fertile și bine drenate, cu o expunere moderată la soare. Este o plantă rezistentă, care poate tolera atât temperaturi ridicate, cât și scăzute, dar creșterea sa este favorizată de temperaturi moderate și de umezeala constantă. Sfecla roșie Detroit este o plantă de sezon rece și poate fi cultivată în sezonul de primăvară sau toamnă. Sfecla roșie Detroit (Beta vulgaris var. conditiva) este un soi de sfeclă roșie popular, cunoscut pentru rădăcinile sale rotunde și netede, de culoare roșie închisă. Acest soi de sfeclă este originar din Detroit, Michigan și este cultivat pe scară largă în întreaga lume ca legumă comestibilă.

Caracteristicile soiului:

  • Soi de sfeclă roșie popular, cunoscut pentru rădăcinile sale rotunde și netede, de culoare roșie închisă
  • Rădăcinile sunt rotunde și netede, cu o dimensiune medie de aproximativ 7-8 centimetri în diametru
  • Pulpă zemoasă și crocantă, cu o culoare roșie intensă și un gust dulceag, care se intensifică pe măsură ce planta crește
  • Poate tolera atât temperaturi ridicate, cât și scăzute

Cultivarea sfeclei în grădină începe cu semănatul se face la începutul lunii aprilie, când solul are temperatura de 8℃. Semănarea se face la adâncimea de 2-4 cm. Această plantă este bogată în nutrienți esențiali, precum vitaminele C și K, potasiu, magneziu și fier, iar consumul său poate aduce beneficii pentru sănătatea inimii și a sistemului circulator, precum și pentru reducerea inflamațiilor.

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.