Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte pepene galben Supermarket F1 hybrid

Cod produs: 8012214202523
  • Stoc epuizat
search
9,99  lei
Stoc epuizat

Soi de pepene galben hibrid clasic italian, timpuriu, cu fructul mare, care rezistă foarte bine după recoltare.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Soiul de pepene galben Supermarket este cunoscut pentru dimensiunea mare a fructului și pentru gustul dulce și suculent. Coaja este de obicei netedă și de culoare galben deschis, iar carnea este de obicei de culoare verde strălucitoare. Acest soi este apreciat în special pentru capacitatea sa de a rămâne proaspăt și gustos pentru o perioadă lungă de timp după cumpărare. În plus, pepenii de acest tip sunt bogați în nutrienți precum vitaminele A și C, precum și în minerale precum potasiul și magneziul. Pe lângă gustul delicios, pepenii galbeni sunt o alegere excelentă pentru o dietă sănătoasă și echilibrată.

Caracteristicile soiului:

  • Hibrid clasic italian, timpuriu
  • Fructul este foarte mare, perfect pentru comercializare
  • Apreciat în special pentru capacitatea sa de a rămâne proaspăt și gustos pentru o perioadă lungă de timp după recoltare

Cultura se înființează prin semănarea direct în câmpa semințelor de pepene galben. Perioada de plantare pentru pepenele galben este începutul lunii mai. Se formează un strat înălțat, pe care semințele se seamănă pe un singur rând, în cuiburi. La pepenele galben distanța de plantare este de 40-50 cm între cuiburi. 

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.