Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte ardei gras Blocky Purple F1 hybrid

Cod produs: 8012214205685
  • Stoc epuizat
search
9,99  lei
Stoc epuizat

Soi de ardei gras cu aspect distinctiv datorită culorii sale violete închise și formei sale regulate, cubică, foarte potrivit pentru comercializare.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Blocky Purple este o varietate hibridă, crescută pentru a produce ardei mari, cu pereți groși și cu gust dulce, care pot fi folosiți în multe feluri diferite în bucătărie. Ardeii au o formă uniformă și compactă, cu un vârf plat și pereți groși, care îi fac să fie ideali pentru umpluturi sau pentru a fi tăiați în cuburi și adăugați la diverse preparate culinare. Culoarea violet închisă a ardeiului Blocky Purple se datorează prezenței unui pigment numit antocianină, care este și o sursă de antioxidanți. Gustul ardeiului Blocky Purple este dulce, cu aromă subtilă și delicată, fără nicio urmă de iuțeală. Acest lucru îl face ideal pentru a fi folosit în salate, sosuri sau alte preparate culinare în care se dorește un gust dulce și plăcut.

Caracteristicile soiului:

  • Soi de ardei gras cu aspect distinctiv datorită culorii sale violete închise și formei sale regulate, cubică
  • Varietate hibridă, crescută pentru a produce ardei mari
  • Ardei mari, cu dimensiuni de aproximativ 10 cm în lungime și 8 cm în lățime
  • Culoarea se datorează prezenței unui pigment numit antocianină, care este și o sursă de antioxidanți

Pentru plantarea ardeilor se recomandă folosirea răsadului, dar se poate semăna și direct în câmp. Cele mai bune plante premergătoare pentru ardei sunt speciile leguminoase cum ar fi mazarea si fasolea, sau cele din grupa cepei. Necesarul de apa este mai mic în prima luna de la plantare, dar crește maxim în perioadele înfloririi, fructificarii și creșterii fructelor.  Distanța între plante trebuie să fie de 40x15-20 cm. Se planteaza cate doua rasaduri într-un loc, pentru o mai buna sustinere a plantelor. Recolta se va obține în perioada iulie-octombrie.

Tip
Seminte Legume
 
Tema
Cultivare Legume
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.