Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte de gazon, Sport, 2 kg

Cod produs: 33200007
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 15 persoane vizualizeaza acest produs.
37,99  lei
Produsul are stoc limitat

Semințe de gazon pentru amenajarea terenului de sport, rezistent la uzură, trafic și secetă. Amestecul este destinat amenajarii unei suprafete de 350 mp.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Semințele de gazon Sport sunt un mix de gazon universal, potrivit pentru spatiile de terenuri de sport. Amestecul este destinat amenajarii unei suprafete de 350 mp. Se obtine un strat de plante dese, de culoare verde-deschis, rezistente la uzura, seceta si la trafic intens. Se pregateste solul prin curatarea de pietre, impuritati, si prin distrugerea buruienilor existente. Se afaneaza pe o adancime de aprox. 20 cm. Este recomandat ca aceasta actiune sa aiba loc toamna, lasand pamantul in brazde. Primavara, dupa zvantare, solul trebuie greblat, impregnat cu fertilizant si tasat pana la obtinerea unei suprafete perfect plane. Semanatul se poate efectua de primavara pana toamna, prin imprastiere incrucisata, la adancimea de 1 cm. Se acopera semintele prin greblare uniforma, in acelasi sens, operatiune uramata de tasare. Se uda prin stropire usoara. Solul trebuie sa fie ud pe parcursul intregii perioade de rasarire a plantelor. Gazonul poate fi tuns atunci cand ajunge la 5-10 cm, urmand ca ulterior sa fie toaleta gradual, la inaltimea de 3-5.

Caractristicile gazonului:

  • Poate fi aplicat si in curte, parcuri, loc de joaca sau alte spatii verzi.
  • Se preteaza tuturor tipurilor de sol, putand fi ingrijit fara dificultate
  • Norma de samanta va fi de 3-4 kg/100 mp.
  • Rezistent la uzură, trafic și secetă 
  • Amestecul este destinat amenajarii unei suprafete de 350 mp
Ambalaj
Sac
 
Tip
Intretinere Gradina
Loc Plantare
Exterior
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.