

Garnita (bidon) din otel emailat, cu capac si manere, pentru depozitarea si transportul unturii. Capacitate 12 si 20 litri.
In gospodariile rurale, in care se cresc porci, unul dintre preparatele traditionale este carnea la garnita. Bucati de carne macra sau de carnati, care au fiert in untura. Bucatile de carne in untura se pastreaza foarte bine la garnita. Garnita (bidon) din otel emailat are 12 litri, baza mare, si forma conica. Este prevazuta cu manere si capac. Garnita este acoperita in totalitate cu un strat de smalt pentru protectie antibacteriana. Poate fi folosita si pentru depozitarea si transportul laptelui. Inainte de utilizare, se recomanda curatarea si clatirea interiorului cu apa.
Principalele caracteristici ale produsului:
Garnita (bidon) din otel emailat, cu capac si manere, pentru depozitarea si transportul unturii. Capacitate 12 si 20 litri.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa