Pui de o zi

De 25 de ani, noi, echipa Agroland ne ocupăm cu pasiune de comercializarea puilor de o zi, a hranei de calitate potrivite acestora, în funcție de specie și vârstă, precum și a echipamentelor de hrănire, adăpare și încălzire, fiind cel mai mare furnizor din acest domeniu, prin cele peste 250 de magazine din toată țara.

De 25 de ani susținem consumul de hrană curată și sănătoasă, produsă în propria gospodărie.

Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulți români să crească păsări sănătoase, în condiții optime, în propria gospodărie. Pe lângă asigurarea tuturor produselor necesare creșterii și întreținerii păsărilor, ne-am luat responsabilitatea de a oferi clienilor noștri ghiduri de creștere a păsărilor cu toate informațiile necesare.

Creșterea păsărilor este o activitate necomplicată, profitabilă, și aducătoare de satisfacții. Calitatea deosebită a produselor astfel obținute, fie că e vorba de carne sau de ouă, justifica efortul depus.

Livram constant între lunile Ianuarie
şi Decembrie, majoritatea categoriilor

  • Hibrizii aleşi sunt specializaţi pe anumite producţii, astfel că, după preferinţele clienţilor, aceştia beneficiază de hibrizi pentru carne, pentru ouă sau hibrizi cu calităţi mixte (carne-oua). Puii se livrează pe bază de comenzi prealabile şi în condiţii corespunzătoare de biosecuritate.
  • Puii de o zi sunt transportaţi cu maşini autorizate, conform normelor sanitar-veterinare.

Foarte important!!!
Puişorii sunt însoţiţi de certificat sanitar-veterinar de transport, declaraţie de conformitate şi aviz de însoţire a mărfii sau factura. Nu vă expuneţi la riscuri inutile. Cumpăraţi doar de la magazine autorizate să comercializeze pui de o zi. Solicitaţi documente sanitar-veterinare şi fiscale!

  • Pentru a afla adresa celui mai apropiat magazin vă rugăm accesaţi butonul “magazine“.
  • Aici găsiţi un articol interesant despre furajele de păsări

De peste 20 de ani ne ocupăm cu pasiune de comercializarea puilor de o zi, a hranei de calitate potrivite, în funcţie de specie şi vârsta, precum şi a accesoriilor de hrănire, adăpare şi încălzire. De asemenea punem la dispoziţie crescătorilor la fel de pasionaţi ca şi noi, câteva Instrucţiuni de creştere, diferenţiate pe specii.

Cum
se cresc
păsările

Are un rol foarte important in primele 3 saptamani, deoarece in perioada respectiva puii de curca au o acuitate vizuala scazuta. Se recomanda amplasarea surselor de lumina cu infrarosu deasupra hranitorilor si adapatorilor pentru a facilita gasirea lor si consumul hranei.

află mai multe