Mărci proprii

Agroland se mândrește cu o serie de produse marcă proprie create special pentru nevoile clienților noștri.

Produsele marca Agroland promit ingrediente de calitate și echilibrate pentru a susține o bună creștere și dezvoltare a animalelor.

De asemenea, prețul corect privind raportul calitate - cantitate fac din produsele marca Agroland o alegere de succes.

Aditivi Furajeri Agroland

Din grijă pentru animale, am dezvoltat o gamă completă de aditivi furajeri care să le asigure necesarul de vitamine și minerale pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. Gama noastră de produse este potrivită, în funcție de nevoi, pentru: păsări, curci, porumbei, iepuri, mânji, viței, purcei, miei.


Raticide Agroland

Am dezvoltat o gamă completă de raticide care garantează eliminarea dăunătorilor din gospodărie. Produsele noastre oferă soluții complete pentru utilizare în exterior sau interior: pastă, parafină, grâu și cuburi. Raticidele Agroland se comercializează sub formă de cutii de 150 g sau găleți de 3 Kg.


A-Pet-It - Hrană pentru Câini

Din grijă pentru câini și pisici, am dezvoltat o gamă proprie de hrană uscată economică din ingrediente de bază de calitate, la un preț corect, accesibil tuturor iubitorilor de câini.

A-Pet-It - Așternut absorbant Pisici

Așternutul de la A-Pet-It este un produs 100% natural. Este util în orice casă în care este îngrijită o pisică. Cu ajutorul lui se amenajează locul în care aceasta își face nevoile. Are putere mare de absorbție a lichidului, dar și de încapsulare a mirosului urât.

A-Pet-It - Recompense pentru Câini

Gama de recompense pentru câini A-Pet-It conține 2 categorii de produse: sticks-uri pentru dantură și recompense delicioase pentru dresaj. În conceperea produselor ne-am ghidat după cele 2 obiective: asigurarea sănătății danturii câinilor și obținerea unui gust delicios și motivant pentru câini, totul la un preț corect. Ne dorim să venim în sprijinul iubitorilor de animale cu produse de calitate la prețuri accesibile.

Ulei de somon premium

Ulei de somon norvegian cu prospetime ridicata,  obtinuta prin conservarea imediata. Astfel acizii grasi Omega-3 sunt optimi protejati si pastrati la maximul biologic posibil. Potrivit atât pentru câini cât și pentru pisici.

Beneficiile uleiului de somon – Agroland Premium

  • asigură un aport nutritiv și creștere rapidă
  • blană și piele sănătoasă
  • articulații puternice
  • reduce stările de diaree
  • sporește imunitatea.

Butași de Trandafiri

Agroland comercializează anual (primăvara și toamna) peste 50 de soiuri de butași de trandafiri parfumați și intens colorați, cu rădăcina protejată cu turbă și substanțe nutritive:

  • Butași de trandafiri Teahibrizi
  • Butași de trandafiri Cățărători
  • Butași de trandafiri Pomișor

Pomi Fructiferi

Agroland comercializează anual peste 30 de soiuri de pomi fructiferi cu rădăcină protejată și adaptați condițiilor din țara noastră. Punem la dispoziția clienților noștri diferite soiuri rezistente și delicioase de meri, peri, pruni, caiși, piersici, nectarini, vișini, cireși, gutui sau nucifere. Primele roade vor apărea după 2 ani de la plantare. Produse comercializate în perioada de primăvară și toamnă.

Viță de Vie

Agroland comercializează anual peste 10 soiuri de viță de vie cu struguri delicioși atât pentru degustat la masă cât și pentru obținerea în propria gospodărie a unui vin calitativ. Produse comercializate în perioada de primăvară și toamnă.

Arbuști Fructiferi

Cultivă fructe de pădure, și nu numai, chiar în propria curte. La Agroland găsești diferite soiuri de butași de mur, zmeur, agriș, și coacăz - soiuri perfect adaptate condițiilor din România. Produse comercializate în perioada de primăvară și toamnă.