Guvernanță Corporativă

Puteți găsi aici toate informațiile relevante privind politica companiei Agroland Business System SA și guvernanța corporativă.

Echipa Executivă și Consiliul de Administrație

Conducerea executivă a AGROLAND Business Systems SA este asigurată de:

  • Director General: Horia Dan Cardos
  • Director General Adjunct: Daniel Liciu
  • Director Financiar de Grup: Adrian Gafita
  • Director Economic: Denisa Cardos
  • Director Comercial: Ioana Radoi
  • Director de marketing: Anca Gorgan
  • Manager Expansiune: Alexandru Ionasca

Administrarea societății Agroland Business Systems S.A. este asigurată de către un Consiliu de Administrație, format din 3 membri. Membrii Consiliului sunt:

  • Horia Dan Cardos, Președinte

Horia Dan Cardos, absolvent al Universității de Politechinca din Timișoara, Facultatea de Chimie Industrială are un istoric îndelungat în dezvoltarea și conducerea companiilor din diverse domenii. Pe lângă fondarea și conducerea companiei Agroland, a dezvoltat companii precum GPM – dealer Vodafone, Devest Logistic (specializata în transporturi), Frido Invest (specializată în comercializarea produselor Pet Care.

  • Leonard Leca, membru neexecutiv

Leonard Leca are o experiență vastă ca investitor în diferite proiecte de venture capital și private equity. De asemenea, a ocupat funcții de conducere la Țiriac Holding (CEO, CFO) și A&D Pharma (CFO).

  • Gyorgy Ovari, membru neexecutiv

Gyorgy Ovari are o experiență de peste 20 de ani în domenii precum food și retail, dobândită în cadrul unor companii lnternaționale. Începând din 2013, este Senior International Adviser pentru EBRD în legătură cu proiecte pentru retailul food și non-food în țări din Europa și Asia.

Toți cei trei membri au fost aleși prin Hotărârea AGOA din data de 29.04.2022, pentru un mandat de 4 (patru) ani, începând cu data de 29.04.2022.

Consultant Autorizat

SSIF Tradeville SA este Consultantul Autorizat al Agroland Business System S.A.

Auditor

Auditorul societatii este Expert Ignea Nicolae SRL cu sediul social în Timișoara, Str. Simion Barnutiu Nr.71 Ap.2, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J35/1277/2001, cod unic de înregistrare la DGFPCFS Timis 14290974, autorizat de Camera Auditorilor Financiari din România, reprezentată legal prin Ignea Daniel, membru CAFR. Numărul de autorizare al societăţii este 208/23.05.2002.

Expert Ignea Nicolae SRL a auditat rezultatele financiare anuale din perioada 2016 – 2019, prezentate în cadrul documentului, iar situațiile financiare aferente anului 2020 sunt în curs de auditare. 

Act Constitutiv

Memorandum Listare