Pui de carne (Broiler)
Puii Broiler sunt alegerea perfectă, dacă sunteți în căutarea păsărilor pentru producția de carne. În engleză se numesc Broiler toate rasele de pui crescuți pentru carne.
Caracteristici:
✓ Sunt pui de carne robuști, crescuți în special pentru pulpe și piept, fiind destul de bine proporționați, cunoscuți pentru creșterea lor remarcabilă, rapidă și eficiența hranei.
✓ Acesti hibrizi au fost concepuți cu un singur scop: să se dezvolte cât mai mult, în cel mai scurt timp și excelează la asta! Nicio altă rasă nu se poate apropia de această performanță!
✓ Oferă performanțe constante chiar și în sistem gospodăresc. Crescuți corespunzator, cu furajul recomandat, ating greutatea de 2,5 kg la vârsta de 8 săptămâni.
✓ Produc carne fragedă și suculentă pentru consumatori.
Agroland comercializează prin magazinele sale, pui broiler de o zi, din cei mai performanți hibrizi care există în acest moment, în Europa: Ross 308, Cobb 500, Hybro etc.
În cazul creșterii în sistem gospodaresc, deosebirile de performanță între acești hibrizi sunt greu de remarcat, de aceea am ținut cont de hibridul care este cel mai bine adaptat condițiilor din România. Astfel, hibridul pe care-l avem la vânzare cel mai frecvent (în 90-95% din serii) este Ross 308, care este și hibridul cel mai frecvent crescut în fermele din Europa.

Furaje recomandate
- nutrețuri granulate Viva (3 faze: starter, creștere și finisare), nutrețul combinat fiind un furaj complet care se administrează ca atare puilor de carne, de la o zi până la sacrificare.
- concentrate PVM Viva (2 faze: starter – creștere și finisare) care se amestecă cu cereale. În primele 21 de zile procentul de participare al concentratelor PVM este de 33%, iar după vârsta de 21 de zile procentul de participare este de 25%.
- se poate apela la o creștere atât cu furaje granulate (până la vârsta de 21 de zile), iar apoi să se recurgă la furajele de tip concentrat (creștere și finisare).
Poți comanda pui de o zi telefonic sau direct în magazin. Caută aici cea mai apropiată locație.