Furaje

Hrana păsărilor și a animalelor din gosopodărie reprezintă un factor extrem de important în buna dezvoltare a acestora. Furajul trebuie să le asigure necesarul de proteină, nutrienți, aminoacizi, minerale și vitamine, conform fiecărei specii și categorie de vârstă.

Cum alegi furajele potrivite

Una dintre principalele preocupări după ce luăm decizia de a crește păsări și animale în propia curte, este hrana. Cu ce le hrănim?

Cu siguranță ați auzit de sintagma „suntem ceea ce mâncăm”. Ei bine, furajarea sănătoasă a acestora înseamnă hrănirea sănătoasă a familie! Alegeți furaje curate, din surse sigure, complete și echilibrate, fără hormoni de creștere, antibiotice sau alte substanțe dăunătoare organismului. Ingredientele naturale asigură carne și ouă gustoase și sănătoase pentru om.

Furajele VivaBio

Furajele comercializate în magazinele Agroland includ zeci de nutrienți esențiali. Acestea asigură o creștere sănătoasă și o rezistență crescută la îmbolnăviri. Previne distrofiile musculare și osoase și evită canibalismul și ologeala la păsări.

Datorită rețetelor performante de fabricație și a calității materiilor prime, furajele Viva au un randament în producție ridicat, iar rezultatele sunt observate cu ușurință în creșterea și exploatarea păsărilor, porcilor, bovinelor, ovinelor sau a iepurilor. Carnea, ouăle sau laptele au o calitate mult superioară produselor obținute în marile ferme industriale.

În funcție de situația specifică fiecărei gospodării în parte, clienții Agroland pot utiliza furaje sub formă granulată sau concentrate furajere în amestec cu cerealele proprii, în ambalaje de 5, 10, 25 sau 30 kg, având diferite sortimente destinate diferitelor specii de animale şi categorii de vârstă.   

Furajele Viva nu conțin făină de carne, hormoni de creștere, antibiotice sau alte substanțe interzise sau neconforme!

Unde găsești furajele VivaBio

Furajele Viva se pot găsi în toate magazinele Agroland din țară. Caută aici cel mai apropiat magazin.