- Produs nou

Peleții din lemn aromatizați natural cu foi de dafin sunt potriviți pentru toate modelele de afumători (smokere) și grătare.
Utilizare peleți aromatizați pentru grătar
Grătar cu cărbuni:
După ce jarul este bine format, așezați carnea, legumele sau peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie specială pentru afumat sau într-un recipient din aluminiu și plasați-l în grătar. Închideți capacul. În aproximativ 7-8 minute, fumul generat va începe să aromatizeze preparatele.
Grătar cu gaz:
Aprindeți peleții într-o cutie pentru afumare sau într-un recipient din aluminiu și plasați-l fie direct în interiorul grătarului, fie pe un arzător lateral. Închideți capacul. În circa 5 minute, fumul rezultat va da savoare cărnii, legumelor sau peștelui.
Grătar tip afumătoare (Smoker):
Presărați peleții direct peste cărbunii încinși din focar. Fumul obținut va circula prin camera de gătire, oferind o aromă intensă alimentelor.
ATENȚIE!
A se păstra într-un loc uscat, ferit de soare și îngheț.
Se utilizează exclusiv pentru aromatizarea fumului în procesul de gătire.
Nu este destinat utilizării ca și combustibil pentru încălzire.
Produs necomestibil.
Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți.
Peleții din lemn aromatizați natural cu foi de dafin sunt potriviți pentru toate modelele de afumători (smokere) și grătare.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa