- Produs nou

Peleții din lemn aromatizați natural cu rozmarin sunt potriviți pentru toate modelele de afumători (smokere) și grătare.
Utilizare peleți aromatizați pentru grătar
Grătar cu cărbuni:
După ce jarul este bine format, așezați carnea, legumele sau peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumat sau într-un recipient din aluminiu, apoi introduceți-l în grătar. Închideți capacul. În 7–8 minute, fumul rezultat va începe să pătrundă în alimente, oferindu-le o aromă plăcută și intensă.
Grătar cu gaz:
Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumat sau într-un recipient de aluminiu și plasați-l în interiorul grătarului sau pe arzătorul lateral. Închideți capacul. În aproximativ 5 minute, se va produce fum aromat care va îmbogăți gustul cărnii, legumelor sau peștelui.
Grătar cu afumătoare (Smoker):
Răspândiți peleții direct peste cărbunii aprinși din focar. Fumul generat va circula prin camera de gătire, aromatizând uniform preparatele.
ATENȚIE!
A se păstra într-un loc uscat, ferit de soare și îngheț.
Se utilizează exclusiv pentru aromatizarea fumului în procesul de gătire.
Nu este destinat utilizării ca și combustibil pentru încălzire.
Produs necomestibil.
Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți.
Peleții din lemn aromatizați natural cu rozmarin sunt potriviți pentru toate modelele de afumători (smokere) și grătare.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa