

Utilizare: sunt necesare 2 gr pentru inchegarea a 100 l lapte. Se dizolva cele 2 gr in 200 ml apa rece, fara clor. Solutia se lasa 20 de minute in repaus, dupa care se adauga la 100 l lapte incalzit la 35 grade Celsius. Inchegarea dureaza 40-45 minute.
Daca utilizati culturi lactice adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului.
Se recomanda pasteurizarea laptelui inainte de coagulare.
Utilizare: sunt necesare 2 gr pentru inchegarea a 100 l lapte. Se dizolva cele 2 gr in 200 ml apa rece, fara clor. Solutia se lasa 20 de minute in repaus, dupa care se adauga la 100 l lapte incalzit la 35 grade Celsius. Inchegarea dureaza 40-45 minute.
Daca utilizati culturi lactice adaugati-le in lapte inainte de adaugarea cheagului.
Se recomanda pasteurizarea laptelui inainte de coagulare.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa