Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Furaj de crestere pentru curcani, Faza III, Viva 25 kg

Cod produs: NC 1630.25
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 11 persoane vizualizeaza acest produs.
113,50  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul are stoc limitat

Furajul de crestere este destinat curcilor tinere, incepand cu varsta de 8 saptamani pana la 12 saptamani. Asigura necesarul de nutrienti pentru o dezvoltare optima.

 

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

In perioada 8-12 saptamani cresterea in greutate a curcilor si curcanilor este redusa la jumatate,  comparativ cu perioada anterioara. Aceste pasari isi dubleaza greutatea la 12 saptamani. Intre 8 si 12 saptamani foarte importanta ramane starea lor de sanatate, de aceea hrana este imbogatita cu coccidiostatice. Furajul de la Viva este potrivit pentru aceasta perioada de crestere pentru ca este o reteta completa, sigura, iar folosit constant inseamna si reducerea costului de productie, si implicit  economii realizate de catre crescatorii de curcani.

Frurajul de  crestere are urmatoarele beneficii:

  • Mentine cresterea curcanilor in acelasi ritm ca pana acum, asigurand o productie sporita
  • Optimizeaza cresterea, dar si costul cu furajarea
  • Are in compozitie coccidiostatice, tocmai datorita nevoii de a proteja sanatatea curcanilor supusi inca riscului de contaminare
  • Asigura o sanatate buna, alaturi de greutatea optima corelata cu  graficul specific hibridului crescut

Compozitie: Proteina bruta 21,74 %, Calciu 0,97 %, E.M. pasari 11,71 Mj, Fosfor 0,61 %, Grasime 3,72 %, Sodiu 0,15 %, Celuloza 4,00 %, Vitamina A 14688 UI, Metionina 0,54 %, Vitamina D 4407 UI, Metionina+Cistina 0,88 %, Vitamina E 74 UI, Lizina 1,24 %, Coccidiostatic prezent

Animal
Curcan
 
Brand
Vivabio
Ambalaj
Sac
 
Varsta
Pui
Tip
Furaje
 
Tema
Crestere Animale
Greutate
Peste 20 kg
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.