Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Adapatoare pentru pasari NS, 30 litri

Cod produs: 006/10
  • Stoc epuizat
search
116,99  lei
Stoc epuizat

Adapatoarea este folosita pentru administrarea apei pasarilor. Are un gravimetru care alimenteaza farfuria. Apa va fi intotdeauna protejata de contaminari.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Adapatoarea de 30 litri pentru pasari adulte si alte animale este solutia ideala pentru crescatorii ce au un numar de pana la 100 pasari adulte. Este usor de utilizat, functioneaza gravimetric, in mometul in care vasul pozitionat intre cele 3 picioare este golit de pasarile care beau, acesta se reumple automat pana la golirea rezervorului. Pentru a reumple rezervorul este necesar ca bila din plastic ce se afla amplasata pe tubul de alimentare care se afla in prelungirea rezervorului sa obtureze tubul iar apoi desuruband capacul ce se afla in partea superioara a rezervorului acesta se poate umple cu un furtun de la o sursa de apa. Dupa ce nivelul de apa este satisfacator putem sa inchidem prin insurubare dopul fara a il infileta foarte strans deoarece exista riscul deteriorarii garniturii. Mai apoi, bila trebuie indepartata de pe gaura inferioara a tubului de alimentare.

Adapatoarea aduce o serie de beneficii, printre care:

  • - Mentinerea calitatii apei, cruciala pentru sanatatea pasarilor;
  • - Usurinta de montare si transport;
  • - Capacitatea mare, ideala pentru gospodariile cu multe pasari.

Sanatatea pasarilor din curte este asigurata cu aceasta adapatoare cu gravimetru. Fabricat din plastic de inalta calitate; Compus din : trepied, rezervor apa, capac superior pentru rezervor cu garnitura, bila plastic cu garnitura, vas adapare. Inaltime : 72 cm Latime trepied : 45 cm Inaltime pana la vasul de adapare : 16.5 cm ATENTIE : A ne se folosi substante acide ce pot coroda interiorul rezervorului.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse Complementare