Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Adapatoare pentru pasari, cu trepied, 40 litri

Cod produs: 10885
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 12 persoane vizualizeaza acest produs.
189,99  lei
Produsul are stoc limitat

Adapatoare pentru pasari de curte cu capacitatea de 40 litri. Practica si robusta, aceasta adpatoare se utilizeaza la adminstrarea pasarilor adulte de curte.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Adaparea pasarilor este o sarcina dificila si care implica anumite riscuri. Pentru pasarile dumneavoastra, apa curata este esentiala. De aceea, un recipient care sa fereasca apa de contaminari si sa furnizeze in permanenta apa este esential pentru fiecare gospodarie. Asadar, echipamentul are urmatoarele beneficii:

  • Sursa de apa curata pentru pasarile dumneavoastra;

  • Este usor de folosit si de montat;

  • Plastic de cea mai inalta calitate, deci se deterioreaza foarte greu.

Apa va fi in permanenta curata si lipsita de impuritati cu ajutorul acestei adapatoare cu trepied.

Are capacitatea de 40 litri, pentu a se umple se obtureaza gaura de pe tubul de alimentare al adapatorii, cu garnitura albastra din dotare. Se desurubeaza capacul din partea superioara, se umple adapatoarea, dupa ce aceasta este pline se insurubeaza capacul in asa fel incat sa nu se deterioreze garnitura capacului. Se elibereaza gaura obturata prin tragerea usoara a garniturii albastre in partea superioara a tubului de alimentare.

Animal
Pasari
 
Varsta
Adult
Tip
Adapatori
 
Alimentare
Manual
Faza Crestere
Crestere
Finisare
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse Complementare