Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Apis 200 SE, insecticid pentru cultura de rapita si cartof, 100 ml

Cod produs: 8615
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 10 persoane vizualizeaza acest produs.
74,99  lei
Livrare in 3-5 zile lucratoare

Insecticid din grupul neonicotinoidelor, ce patrunde rapid in frunze si actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor. Se aplica dupa aparitia daunatorilor din culturile de rapita si cartof.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Insecticidul are actiune sistemica si ingestie pentru intreaga planta, ce patrunde rapid in frunze si actioneaza asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor.  Dupa aplicare produsul afecteaza rapid sistemul nervos al insectelor care paralizeaza si mor. Se aplica dupa aparitia daunatorilor din culturile de rapita si cartof.

Principalele caracteristici ale produsului sunt:

  • Se aplica preventiv sau curativ in functie de gradul de infestare cu larve si adulti
  • Tratamentul impotriva insectelor sugatoare se face prin acoperirea cu precizie a tuturor partilor plantelor cu solutia de stropit
  • Se aplica la cultura de cartof, impotriva larvelor si gandacilor din Colorado 
  • Se aplica la cultura de rapita, impotriva gandacului lucios al rapitei 

Se recomanda aplicarea tratamentelor la o temperatura sub 20°C. La temperaturi mai mari tratamentul trebuie efectuat la inceputul sau sfarsitul zilei. Numarul maxim de tratamente pe an: 1

Tip
Insecticid
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.