Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Mirage 45 EC, fungicid cu spectru larg de actiune, 10 ml

Cod produs: 5935
  • Stoc epuizat
search
3,99  lei
Stoc epuizat

Fungicid impotriva ciupercilor fitopatogene, eficient pentru urmatoarele culturi: ciuperci comestibile, floarea soarelui, grau, rapita, trandafir.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Mirage 45 EC este un fungicid care are in principal actiune de contact si penetrant – se absoarbe prin frunze, si ramane pe planta pentru 4 – 5 saptamani. Datorita proprietatilor sale are actiuni preventiva si curativa asupra unui mare numar de specii de ciuperci fitopatogene. Este foarte activ si impotriva patarii in ochi a bazei tulpinii (Cercosporella herpotrichoides) si fusariozei la cerealele paioase. Se recomanda aplicarea a mai mult de doua tratamente cu Mirage 45 EC la aceeasi cultura intr-un sezon.

Omologat impotriva daunatorilor urmatoarelor culturi:

  • Ciuperci comestibile, Floarea soarelui, Grau, Rapita, Trandafir
  • Agenti de daunare combatuti: Fainare, Rugina bruna, Septorioza, Fuzarioza, Helmitospo-rioza, Putregaiul alb, Alternarioza, Putregai cenusiu, Patarea tulpinii, Frangerea tulpinilor, Patarea neagra la trandafir, Fainarea la trandafir, Rugina la trandafir, Putregaiul moale, Putregaiul uscat
Tip
Fungicid
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.