Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Zeco, bariera de protectie impotriva melcilor, 1 kg

Cod produs: 6426902000025
  • Stoc epuizat
search
42,99  lei
Stoc epuizat

Produs 100% natural ce monitorizeaza melcii cu sau fara cochilie si se poate aplica, atat in ghivecele cu plante, cat si in gradini, livezi sau culturi. Datorita faptului ca produsul se prezinta sub forma unor granule colturoase melcii se irita, inteapa sau chiar le poate provoca rani pe suprafata corpului in deplasarea lor prin gradina, solar sau cultura.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Melcii cu sau fara cochilie produc o secretie lipicioasa care le faciliteaza miscarea. Granulele ZECO absorb rapid secretia lasata de melci, blocand astfel miscarea lor, si ii impiedica sa treaca peste bariera creata de granule. In afara granulelor ce pot fi observate cu ochiul liber in produs se mai gaseste si o cantitate mica de pulbere foarte fina, lipita pe suprafata exterioara a granulelor mari. Atunci cand melcul va trece peste granule aceasta pulbere foarte fina se va desprinde de pe granula si se va lipi de corpul molustei provocandu-i deshidratarea. Important! Granulele ZECO nu trebuie indepartate de pe sol, ele vor deveni un excelent ameliorator ECOLOGIC pentru acesta. Produsul este NATURAL si nu contine substante chimice sau daunatoare pentru om, plante sau animale. Produsul nu este toxic. Materialul din compozitia acestui produs este atestat pentru agricultura ecologica, conform Regulamentului Comisiei Europene numarul 834/2007 & 889/2008.

2.Mod de utilizare

Presarati un strat subtire in jurul plantei vulnerabile la acesti daunatori formand astfel o bariera abraziva in calea lor. Delimitati presarand o cantitate consistenta si fara saptii de jur imprejurul perimetrului ce se doreste a fii protejat de melci (5-7cm latime). La o invazie deja existenta presarati si printre plante. In ghivece presarati un strat subtire pe suprafata pamantului, va avea si un aspect decorativ. Intre trotuare, alei si gazon aplicati local si formati linii ce delimiteaza zonele ce se doresc protejate.

Brand
Zeco
 
Ambalaj
Flacon
Beneficii
Combaterea Melcilor
 
Tip
Anti Melci
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.