Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Spray aerosol impotriva viespilor, Effect, 400 ml

Cod produs: 40286
  • Stoc epuizat
search
18,99  lei
Stoc epuizat

Spray Effect aerosol impotriva viespilor si a gargaunilor este un insecticid de contact, cu eficienta dovedita, destinat combaterii acestor daunatori.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Viespile si gargaunii sunt printre cele mai periculoase insecte zburatoare. De aceea, aveti nevoie de un insecticid puternic, iar spray-ul aerosol Effect va aduce urmatoarele avantaje:

- Formula speciala de 2 substante ucide imediat insectele si are efect prelungit, tinand la distanta insectele timp indelungat.

- Insecticid aerosol de 400 ml;

- Efect imediat si prelungit

- Contine substante ce tin la distanta insectele de zona pulverizata;

- Usor de utilizat;

- Miros placut;

Are un efect puternic si prelungit datorita formulei speciale. Tine la distanta insectele.

Pulverizati de la 3-4 m in cuibul de viespi sau gargauni, timp de 5 secunde pentru viespi si 10 secunde pentru gargauni.

Ingrediente:  Substanta activa:  Tetrametrin: 0,2 g/100g, Nr. CAS: 7696-12-0,.

Permetrin: 0,5 g/100g, Nr. CAS: 52645-53-1,.

Substante chimice periculoase: Piperonil butoxid: 1, 2 g / 100g Nr. CAS: 51-03-6.

Formularea de tip: de aerosoli (AE)  Produsul este destinat pentru uz general.

Descrierea produsului: EFFECT - Aerosol IMPOTRIVA VIESPILOR SI A GARGAUNILOR este un insecticid de contact, sub forma de spray. Produsul a demonstrat o mare eficienta in combaterea viespilor si a gargaunilor. Formula speciala cu doua substante active extermina imediat viespile si gargaunii, dar asigura de asemenea, o prevenire pe termen lung care pastreaza casa dumneavoastra indemna pentru o lunga perioada de timp.

Instructiuni de utilizare: A se agita energic inainte de utilizare. A nu se pulveriza fata de oameni, animale domestice, produse alimentare, echipamente de preparare a hranei sau tacamuri. Pastrati duza in pozitie verticala. Pulverizati cuiburile de viespi sau gargauni, de la o distanta de 3-4 m. In cazul in care se utilizeaza produsul impotriva viespilor pulverizati pentru 5 secunde iar daca este se utilizeaza produsul impotriva gargaunilor pentru 10 secunde.

A se folosit numai in zone bine ventilate.

Recipient sub presiune: a se proteja de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi de peste 50oC. A nu se perfora sau arde, nici chiar dupa utilizare.

A nu se pulveriza spre o flacara deschisa sau orice material incandescent.

Contine permetrin. Poate provoca reactie alergica.

Brand
Effect
 
Ambalaj
Flacon
Beneficii
Combaterea Viespilor
 
Tip
Insecticid
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse Complementare