Muscat de Hamburg, butasi de vita de vie altoita, pentru masa

Cod produs: 34000005
search
11,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul este in stoc

Strugurii sunt mari (220 g), aratosi, cu boabele dispuse rar pe ciorchine. Boabele sunt mari, alungite, negre-albastrui, cu aspect brumat. Pulpa este crocanta, zemoasa, cu gust puternic de muscat. Se coc la sfarsitul lunii august.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Vezi și alte recomandări:

4 alte produse din aceeași categorie

Plantarea vitei de vie in tara noastra este un obicei stramosesc. In afara marilor plantatii de vita de vie ale producatorilor de vin, in aproape fiecare gospodarie din mediul rural se gaseste o plantatie de vita de vie. Sunt preferate soiurile pentru vin, dar nu lipsesc din gradina si butasii de vie pentru strugurii de masa. Muscat de Hamburg este un soi de vita de vie pentru masa, boabele au gust intens de muscat. Are rezistenta mijlocie la inghet, este sensibil la putregai, mana si fainare.

Butasul de vita de vie se deosebeste prin urmatoarele calitati:

  • Soi de vita de vie traditional pentru masa. Are nevoie de multa caldura si insolatie
  • Ciorchinii sunt de dimensiuni medii spre mari, cu multe boabe pe ciorchine
  • Boabele sunt sferice, de culoare negru - violacee, cu pulpa zemoasa si gust intens de muscat

Vita de vie se planteaza primavara cat mai devreme, lunile martie-aprilie, sau toamna in perioada octombrie-decembrie. Terenul trebuie pregatit riguros inainte. Este recomandata o perioada de repaus a solului de 3-5 ani, sau dezinfectarea terenului. Dupa ce terenul a fost curatat, urmeaza fertilizarea lui si desfundarea, daca este nevoie. Pentru productii de calitate, la plantatiile de vita de vie se aplica tratamente cu fungicide, insecticide, dar si erbicide.

Ghidurile Agroland - Îngrijirea butașilor de viță de vie

Urmărește ghidurile noastre și construiește-ti o grădină roditoare.

VEZI GHIDUL

Tip
Butasi Vita de Vie
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.