Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte de lucerna, 1 kg

Cod produs: SEM LUC 9
  • Stoc epuizat
search
26,00  lei
Stoc epuizat

Lucerna nu poate lipsi din rotatia de cultura a gradinii. Este buna premergatoare si pentru gazonul nou infiintat. Semintele de lucerna se seamana de la inceputul lunii martie sau din a doua jumatate a lunii august pana la mijlocul lunii septembrie. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Lucerna este cea mai valoroasa planta de nutret, rezista foarte bine la fluctuatiile de temperatura, atat la seceta cat si la inghet, si are capacitate mare de regenerare dupa cosit. Nu poate lipsi din rotatia de cultura a gradinii. Cultura lucernei are rol in afanarea solului, prin bacteriile de pe radacini fixeaza azotul din aer, si este o planta furajera bogata in proteine.

Utilitatea semintelor de lucerna:

  • Cultivata pe terenul din gradina, ridica productivitatea si calitatea legumelor, si florilor semanate dupa ea
  • Este buna premergatoare si pentru gazonul nou infiintat
  • Planta furajera bogata in proteine
  • Semintele sunt de calitate superioara, cu rod foarte bun 

Semintele de lucerna se vor semana primavara de la inceputul lunii martie,  sau din a doua jumatate a lunii august pana la mijlocul lunii septembrie. Necesar de seminte: 300-350 g/100 mp 

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.