Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Seminte de ardei Orange Adelin, 0,75 g

Cod produs: 33300145
  • Stoc epuizat
search
1,89  lei
Stoc epuizat

Soi de ardei snack, cu crestere nedeterminata. Prezinta plante bine aerisite, fructe mici alungite, de culoare verde. La maturitatea fiziologica culoarea este portocalie. Greutatea fructelor este de 25-40 g. Se recomanda pentru culturi in camp deschis. Se poate cultiva in ghivece mari. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Ardeiul este una dintre cele mai consumate legume, preferata in bucataria romaneasca datorita nenumaratelor moduri in care poate fi preparata. Ardeiul poate fi consumat crud, murat, conservat sau gatit in mancaruri. Se creste foarte bine in sere dar si in camp. In tara noastra culturile de ardei sunt raspandite si productive. Perioada de plantare difera in functie de modul de cultivare. Fie ca se folosesc rasaduri ori semanarea direct in camp, data orientativa pentru plantarea ardeilor incepe dupa ce in sol sunt asigurate temperaturi de peste 12-14 grade C. Perioada cea mai propice este sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai. 

Caracteristicile plantelor rezultate din semintele de ardei Orange Adelin:

  • Soi de ardei snack, cu crestere nedeterminata
  • Prezinta plante bine aerisite, fructe mici alungite, de culoare verde
  • La maturitatea fiziologica culoarea este portocalie
  • Greutatea fructelor este de 25-40 g
  • Se recomanda pentru culturi in camp deschis. Se poate cultiva in ghivece mari 

Pentru plantarea ardeilor se recomanda folosirea rasadului, dar se poate semana si direct in camp. Cele mai bune plante premergatoare pentru ardei sunt speciile leguminoase cum ar fi mazarea si fasolea, sau cele din grupa cepei. Necesarul de apa este mai mic in prima luna de la plantare, dar creste maxim in perioadele infloririi, fructificarii si cresterii fructelor.  Distanta intre plante trebuie sa fie de 40x15-20 cm. Se planteaza cate doua rasaduri intr-un loc, pentru o mai buna sustinere a plantelor. Recolta se va obtine in perioada iulie-octombrie.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.