Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Semințe de broccoli Calabrese Natalino, 2 g

Cod produs: 33300024
  • Stoc epuizat
search
1,89  lei
Stoc epuizat

Soi de broccoli extratimpuriu, care va da roade în perioada mai-iunie, la 60-70 zile de la transplantare. Formează căpățâni mijlocii: 300-400 g. Varietate productivă, cu multe buchete pe tulpină.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Broccoli este o legumă excelentă pentru asezonarea platoului pentru felul principal de mâncare, pentru că are puține calorii dar conține fibre care ajută digestia. Cultura de broccoli nu este foarte pretențioasă, și se poate crea fără probleme în țara noastră. Planta iubește temperaturile mai scăzute, deci se obțin rezultate bune prin culturile de primăvară sau toamnă. Semințele de broccoli trebuie plantate când temperatura ajunge la 10-20 de grade C, atât ziua, cât și noaptea.

Caracteristicile plantelor rezultate din semințele de broccoli Calabrese Natalino:

  • Soi de broccoli extratimpuriu, care va da roade în perioada mai-iunie, la 60-70 zile de la transplantare
  • Formează căpățâni mijlocii: 300-400 g
  • Varietate productivă, cu multe buchete pe tulpină

Pentru cultura de broccoli de primăvară se vor produce răsaduri de interior, cu șase săptămâni înainte de data perioada ultimului îngheț, deci in luna februarie. Răsadurile de broccoli trebuie rărite atunci când plantele au două frunzulițe. Acestea se udă de două ori pe zi câte puțin. Se plantează în grădină la o adâncime de 1-1,5 centimetri, cu o distanță de 45-50 de centimetri între plante. Recoltarea se va face în perioada mai-iunie.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.