

Semințe de anghinare, din care se obțin inflorescențe folosite la preparatele gastronomice mediteraneene.
Pentru pasionații gastronomiei spaniole și italiene, anghinarea este un ingredient important. Acum poți să cultivi anghinare la tine în grădină. Semințele de anghinare sunt de calitate superioară. Vor fi semănate în luna aprilie - mai, iar în perioada iulie - septembrie se obțin inflorescențele cu gust inconfundabil. Le poți folosi în salte, pe pizza, supe și sosuri.
Caracteristicile produsului:
Înmulțirea se face prin însămânțare. Semănarea are loc în răsadnițe semicalde, în februarie, iar în aprilie se plantează afară sau prin divizare, după înflorire. Preferă solul bogat, luto-humos și zonele însorite. Iarna se protejează de ger.
Semințe de anghinare, din care se obțin inflorescențe folosite la preparatele gastronomice mediteraneene.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa