

Planta anuală aromatică, potrivită pentru congelare si deshidratare. Se folosesc la aromatizarea unor preparate culinare.
Cimbrul este o plantă aromatică foarte apreciată în gastronomia românească datorită gustului răcoritor, puternic parfumat. Merge foarte bine în mâncarea de cartofi sau în sosul de tomate, dar și la aromatizarea puiului la tavă, a cărnii de iepure sau a sosurilor. Seamănă câteva semințe în grădină și ai mereu frunze de cimbru proaspete, pe care le poți păstra și uscate.
Caracteristicile produsului:
Seamănă în grădină la câțiva centimetri adâncime și udă bine. După ce răsare face frunze și lăstari parfumate. Se recoltează în toată luna iulie.
Planta anuală aromatică, potrivită pentru congelare si deshidratare. Se folosesc la aromatizarea unor preparate culinare.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa