Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Floarea soarelui dublă, semințe de flori anuale, 3 g

Cod produs: 33100041
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 2 persoane vizualizeaza acest produs.
1,89  lei
Produsul are stoc limitat

Plantă anuală cu flori mari, globulare, foarte aspectuoase. Petalele sunt duble, adunate laolaltă, de culoare galben intens. Înălțimea plantei este de 150 cm, crește solitar. Poate fi plantată pe lângă garduri, ziduri, în grupuri, și se folosește în buchete. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Pentru amenajarea estetică a unei grădini sau a terasei florile sunt absolut necesare. Forma lor delicată și culorile intense înfrumusețează spațiul exterior. Se pot planta în ronduri, de-a lungul aleilor sau în jardiniere. Dacă se dorește schimbarea aspectului amenajării de la an la an, atunci este recomandată plantarea florilor anuale. Florile anuale nu sunt rezistente și trebuie plantate în fiecare an. Pentru a obține florile anuale de vară, răsadurile se pun în timpul primăverii, iar pentru florile anuale de iarnă răsadurile se pun toamna. 

Caracteristicile semințelor de flori Floarea soarelui dublă sunt:

  • Plantă anuală care produce flori cu aspect de păpădie, multicolore și foarte delicate
  • Florile sunt voluminoase, foarte aspectuoase
  • Înălțimea plantelor este de 50-60 cm
  • Înfloresc pe perioada verii

Semințele se pot planta direct în câmp în luna mai. Nu este un soi pretențios, poate crește în orice tip de sol. Preferă locurile însorite. În cazul folosirii răsadurilor, pentru ornamentarea de vară transplantarea acestora se face tot în mai, dar se recomandă plantarea direct în grădină. Vor înflori până la finele lunii august.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.