Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Garoafe chinezești duble, semințe de flori bienale, 1g

Cod produs: 33100008
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 0 persoane vizualizeaza acest produs.
1,89  lei
Produsul are stoc limitat

Plantă bienală, cu flori multicolore, în nuanțe de vișiniu, roșu, roz și alb. Are petale multe, cu aspect franjurat ca al garoafelor, adunate laolaltă. Înălțimea plantei este de 30-40 cm, de aceea se recomandă plantarea în ronduri și jardiniere. Florile se pot folosi și și amenajarea ornamentelor florale. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Pentru amenajarea estetică a unei grădini sau a terasei florile sunt absolut necesare. Forma lor delicată și culorile intense înfrumusețează spațiul exterior. Se pot planta în ronduri, de-a lungul aleilor sau în jardiniere. Dacă se dorește schimbarea aspectului amenajării de la an la an, atunci este recomandată plantarea florilor anuale. Florile bienale trebuie plantate o dată la doi ani. Pentru a obține florile de vară, răsadurile se pun în timpul primăverii, iar pentru florile de toamnă răsadurile se pun vara. 

Caracteristicile semințelor de Garoafă chinezească sunt:

  • Plantă bienală cu inflorescență compusă, cu multe flori adunate pe o tulpină, ca într-un buchet
  • Florile au culori diferite, combinate, în nuanțe de mov, alb și roz
  • Poate fi folosită în aranjamente florale, pentru că are înălțime de 30-50 cm
  • Înfloresc de primăvara pe tot parcursul verii

Semințele se pot planta direct în câmp în luna aprilie. Nu este un soi pretențios, poate crește în orice tip de sol. În cazul folosirii răsadurilor, pentru ornamentarea de vară transplantarea acestora se face tot în aprilie. Vor înflori până la finele lunii august.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.