Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Pulverizator cu presiune, 5 litri

Cod produs: GPV003 HR
  • Stoc epuizat
search
56,99  lei
Stoc epuizat

Pulverizator cu presiune, cu capacitatea rezervorului de 5 litri, util pentru stropiri si tratamente in gradina si livada. Dotat cu lance din cupru, duza ajustabila si valva pentru eliberarea presiunii.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Ingrijirea gradinii de legume sau a florilor din curte nu poate fi completa fara tratamentele cu produsele de fitofarmacie. Stropirile pentru indepartarea daunatorilor sunt necesare. Pulverizatorul cu presiune este produsul cel mai folosit pentru acest tip de actiuni de prevenire si tratare. Pulverizatorul de la Heinner este realizat din plastic usor, care nu este casant, in acelasi timp este foarte rezistent. Dotat cu accesorii utile, usor de actionat si folosit, cu capacitate de 5 litri. Doar umple rezervorul cu solutie, inchide capacul, actioneaza pompa. Ia-l de maner sau pune-l pe umar, actioneaza clapeta de stropire si manuieste cu atentie tija!

Principalele caracteristici ale pulverizatorului Heinner:

  • Pulverizator cu presiune, usor de actionat
  • Capacitatea rezervorului de 5 litri
  • Util pentru stropiri si tratamente in gradina si livada
  • Dotat cu lance din cupru, duza ajustabila si valva pentru eliberarea presiuni
Brand
Heinner
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.