Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Coacaz alb - Blanka, arbust fructifer, cu radacina protejata

Cod produs: 32000060
  • -50%
  • Stoc epuizat
search
10,99 lei (- 50%)
5,50  lei
Stoc epuizat

Fructele se coc in perioada iulie-august. Ciorchinele este lung, are fructe mari, sferice, de culoare galben-auriu. Boabele sunt rare pe ciorchine si au un gust placut, usor acrisor si acidulat. Pulpa este consistenta si suculenta, fiind un soi foarte productiv. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Fructele de padure sunt preferatele copiilor, sunt excelente pentru prepararea conservelor, a prajiturilor, dar si procesate pentru ceaiuri. Piata de desfacere pentru fructele de padure este generoasa. Planteaza arbustii fructiferi pentru uz propriu sau investeste intr-o plantatie! Indiferent de intentia ta, noi iti livram arbusti fructiferi premium, cu radacina protejata. Coacazul are fructe mari, dulci, cu gust placut si acidulat. Planta este viguroasa, cu putere de regenerare mica, fiind nevoie de taieri repetate de regenerare.

Principalele caracteristici ale arbustului fructifer sunt urmatoarele:

  • Perioada de coacere este iulie-august
  • Fructele sunt mari, sferice, de culoare galbena, cu gust placut, usor acrisor si acidulat
  • Planta este foarte viguroasa, atingand 2 m inaltime, si are o rezistenta buna impotriva daunatorilor

Rodul va fi la capacitate maxima la 2-3 ani de la plantare. Coacazul va rodi foarte bine daca este asezat in loc insorit, insa trebuie protejat de temperaturile de peste 30℃. De asemenea, are nevoie de un sol umed.

Ghidurile Agroland - Îngrijirea arbuștilor fructiferi

Urmărește ghidurile noastre și construiește-ti o grădină roditoare.

VEZI GHIDUL

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.