- Produs nou

Pom de vigoare medie, coroana medie larga, intrare precoce in productie, cu productivitate constanta. Fructul este mare, rosu stralucitor cu striatii galben intens care devin rosii la maturare. Pulpa este galbena, striata cu rosu sub epiderma, nu foarte zemoasa, consistenta, cu un gust mediu, neaderenta la sambure.
Soiul Angeleno este cautat deoarece este foarte rezistent la boli si temperaturi scazute (rezistenta la inghet pana la -30 grade Celsius).
Fructifica dupa 2-3 ani de la plantare. Utilizarea fructelor pentru consum in stare proaspata.
Principalele caracteristici ale Prunului Angeleno sunt:
• Perioada de plantare - toamna sau primavara timpuriu
• Perioada de coacere - jumatatea lunii august
• Pom de vigoare medie, coroană medie largă, intrare precoce în producţie, cu productivitate constantă.
• Fructul de prun Angeleno este mare, are striații galben intens care devin roșii la maturare, culoare generală roșu-strălucitor.
• Pulpa este galbenă, striată cu roșu sub epidermă, nu foarte zemoasă, consistentă, cu un gust mediu, neaderentă la sâmbure
• Polenizatori - Agent, Silvia, Anna spath, Stalney, Rivers timpuriu.
Pom de vigoare medie, coroana medie larga, intrare precoce in productie, cu productivitate constanta. Fructul este mare, rosu stralucitor cu striatii galben intens care devin rosii la maturare. Pulpa este galbena, striata cu rosu sub epiderma, nu foarte zemoasa, consistenta, cu un gust mediu, neaderenta la sambure.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa