- Produs nou

Fructul este de mărime medie (5 g), în formă de inimă, de culoare neagră, cu epiderma lucioasă și puncte puțin vizibile. Are rezistență la crăpare, pulpă intens colorată, suc amar foarte placut, semipietroasă și mediu suculentă.
Cireșele amare nu își continuă maturarea după recoltare, astfel că trebuie culese la maturitatea deplină, când ating caracteristicile specifice soiului (culoare, mărime, greutate, gust, conținut de zaharuri).
Caracteristicile Ciresului Amar de Maxut:
• Pom de vigoare mijlocie, cu coroana globuloasă
• Soi tardiv, cu fructe de mărime medie (4,5 g), având pielița de culoare neagră și pulpa intens colorată
• Sucul fructului este aproape negru, iar gustul amar este foarte plăcut
• Perioada de maturare este între 25 iunie și 5 iulie
Fructul este de mărime medie (5 g), în formă de inimă, de culoare neagră, cu epiderma lucioasă și puncte puțin vizibile. Are rezistență la crăpare, pulpă intens colorată, suc amar foarte placut, semipietroasă și mediu suculentă.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa