Royal Canin Urinary Care, hrana uscata pentru pisici, 2 kg

Cod produs: 217380
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 10 persoane vizualizeaza acest produs.
144,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul are stoc limitat

Hrana echilibrata si completa special adaptata nevoilor nutritionale ale pisicilor adulte, cu varsta peste 1 an, ajuta la mentinerea sanatatii aparatului urinar. In doar 10 zile de utilizare se observa eficienta in protejarea sanatatii tractului urinar inferior. 

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Una dintre problemele frecvente cu care se confrunta pisicile este sensibilitatea tractului urinar al pisicii. Problemele de aceasta natura se pot ameliora prin administrarea hranei adecvate. Royal Canin Urinary Care este o formula exclusiva care mentine concentratia optima a urinei prin reglarea echilibrului mineralelor si pastrarea unui pH urinar scazut. In doar 10 zile de utilizare se observa eficienta in protejarea sanatatii tractului urinar inferior. 

Principalele beneficii ale produsului sunt:

  • Nivel optim al pH-ului, pentru reducerea riscului formarii cristalelor urinare
  • Formula unica a produsului Urinary Care ajuta la crearea unui mediu mai putin favorabil formarii cristalelor urinare
  • De 2x mai multa eficacitate in ingrijirea tractului urinar inferior, dupa 10 zile de hranire exclusiva cu produsul Urinary Care

Pentru a raspunde preferintelor individuale ale fiecarei pisici, Royal Canin Urinary Care este disponibila si in forma umeda in sos delicios. Daca aveti in vedere hranirea mixta, se combina hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

Compozitie: proteina deshidratata de pasare, porumb, izolat proteic vegetal*, orez, grau, grasimi animale, fibre vegetale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, faina de porumb, minerale, pulpa de sfecla, drojdii, ulei de soia, ulei de peste, extract de galbenele (sursa de luteina).

Animal
Pisica
 
Brand
Royal Canin
Tip Hrana
Uscata
 
Ambalaj
Punga
Varsta
Adult
 
Aroma
Pui
Beneficii
Tract Urinar
 
Tip
Hrana
Greutate
1.1 - 3 kg
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.