Canto-Vit, supliment pentru pasarile exotice, 30 ml

Cod produs: 460202
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 3 persoane vizualizeaza acest produs.
29,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul are stoc limitat

Supliment lichid destinat pasarilor exotice, mbogatit cu vitamina E si aminoacizi, ce stimuleaza cantatul si fertilitatea.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Pasarile exotice sunt o incantare datorita naturii lor firave, a coloritului penelor si a veseliei  pe care o raspandesc in atmosfera de-acasa. Cu cat este mai sanatoasa, binedispusa si energica, o pasare va canta mai suav. Pentru a pastra starea generala de bine a pasarilor exotice pe care le deti, iti recomandam suplimentul Canto-Vit, un amestec lichid imbogatit cu vitamina E si aminoacizi, ce stimuleaza cantatul. 

Principalele beneficii ale produsului sunt:

  • Vitamina E este un antioxidant biologic
  • Protejeaza structura celulei
  • Este cunoscuta de multa vreme ca incurajeaza fertilitatea si aducerea pasarilor in conditie optima de imperechere
  • Asigura calitatea cantecului canarilor si cintezelor

Se administreaza 15 picaturi in 50 ml apa pura de baut, de 2-3 ori pe saptamana. Pentru cinteze si alte pasari cantatoare, de 3 ori pe saptamana in timpul competitiei. In timpul pregatirii pentru sezonul de reproducere, pana la primul ou depus, administrati zilnic.

Ingrediente:  drojdie saccharomyces cerevisiae, clorura de sodiu. Constituenti analitici: L-alanina 1720 mg, L-arginina 1000 mg, L-cistina 100 mg, L-glutamina 1720 mg, L-histidina 140 mg, L-isoleucina 188 mg, L-leucina 528 mg, L-fenilanalina 300 mg, L-prolina 2720 mg, L-serina 150 mg, L-tirozina 50 mg, L-valina 428 mg, glicina 4000 mg, asparagina 1040 mg, ornitina 500 mg.

Animal
Pasari
 
Tip Hrana
Lichida
Ambalaj
Flacon
 
Varsta
Adult
Beneficii
Sistem Imunitar
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.