Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Voliera pentru pasari exotice, 78x74x166 cm

Cod produs: 103652
  • Stoc epuizat
search
1.064,99  lei
Stoc epuizat

Voliera mobila, prevazuta cu roti pentru deplasare, cu baza detasabila tip sertar, trei suporturi din lemn si loc pentru hrana si apa. Poate fi amplasata atat la interior cat si la exterior. 

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Crescatorii de pasari exotice cunosc toate nevoile acestor vietati gingase, si fac tot posibilul sa le ofere un mediu prietenos in care sa creasca si sa se dezvolte. Voliera pentru pasari exotice este spatiul ideal in care acestea pot fii ingrijite, pentru ca ofera mult loc de miscare si interactiune. Voliera pentru locuinta are marime medie, este realizata in general din spite de metal, si construita pe inaltime, deci se incadreaza cu usurinta in orice spatiu. Un alt beneficiu este acela al mobilitatii, se poate usor din camera spre terasa sau curte. 

Principalele avantaje ale volierei pentru cresterea pasarilor exotice:

  • Este foarte incapatoare, pasarile au loc sa se miste si sa bata din aripi
  • Construita pe inaltime, pentru a ocupa putin loc in inaltime
  • Prevazuta cu roti pentru mobilitate
  • Cu trei suporturi de lemn generoase
  • Baza detasabila, sub forma de sertar, pentru o igienizare comoda
  • Loc prestabilit pentru hrana si apa

Voliera poate fi mutata in orice loc din casa, ori poate fi scoasa pe terasa sau in curte. Are mobilitate mare datorita rotitelor prevazute pe picioarele de sustinere. Permite mutarea pasarilor oriunde in casa sau in curte. Este potrivita si pentru amenajarea localurilor publice.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.