Accepta

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Colivie pentru papagali mari

Cod produs: 110087
  • Stoc epuizat
search
259,99  lei
Stoc epuizat

Colivia are trei suporturi de lemn interioare, spatiu prestabilit pentru hrana si apa, baza detasabila, si usa mare. Deasupra, este prevazut un  suport de lemn, bine securizat.

14 zile de retur

Plăți securizate

Asistență telefonică

Cresterea pasarilor exotice in locuinta presupune amenajarea unui spatiu special pentru acomodarea lor. Colivia se alege in functie de marimea pasarii si de nevoile ei, dar si de numarul de pasari pe care le aveti. Pasarea trebuie sa aiba loc sa se miste sau sa sara in perimetrul coliviei, sa aiba destule suporturi pe care care sa stea. Pentru papagalii mari este nevoie de o colivie ampla. In colivie sunt prestabilite locul de hrana si apa. Baza este detasabila, permite curatarea cu usurinta a coliviei. 

De ce sa alegi aceasta colivie pentru pasarea ta?

  • Este realizata special pentru papagalii mari
  • Are trei suporturi interioare pe care papagalul sta: unul central, doua pe laterale. 
  • Are un suport situat deasupra coliviei, in exterior, bine securizat
  • Baza este detasabila, prinsa cu cleme, pentru igienizare usoara
  • Are prestabilite locurile de hrana si apa
  • Are usa de acces 

Colivia trebuie asezata intr-un loc luminos din casa, pentru ca pasarile iubesc lumina soarelui. Pe timpul verii nu se aseaza direct in bataia soarelui. Locul in care sta colivia trebuie sa aiba acces usor, pentru a permite curatarea perimetrului. 

Animal
Pasari
 
Tip
Custi
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.