Royal Canin Giant Puppy, hrana uscata pentru caini, 15 kg

Cod produs: 286540
  • Stoc epuizat
search
369,99  lei
Stoc epuizat

Hrana completa pentru cateii de talie foarte mare, aflati in prima etapa de crestere, cu greutatea de adult de peste 45 kg, si varsta intre 2 si 8 luni.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Cresterea este o etapa esentiala in viata cainelui. In aceasta etapa importanta, sistemele imunitar, osos, muscular, articular si digestiv ale puiului de caine se dezvolta treptat. Pe tot parcursul acestei perioade administrarea hranei complete si echilibrate este cruciala. Royal Canin Giant Puppy contine un complex patentat de antioxidanti specifici pentru intarirea imunitatii. Datorita continutului energetic adaptat in mod specific, hrana ajuta la sustinerea ritmului rapid de crestere al catelulului si asigura suportul necesar osaturii si articulatiilor cateilor de talie gigantica.

Principalele beneficii ale produsului sunt:

Sustine sistemul imunitar, datorita mai ales complexului patentat de antioxidanti care include vitamina E

Continutul adaptat de proteine si L-carnitina sprijina dezvoltarea musculara a puilor de caine de talie foarte mare 

Contribuie la mineralizarea corecta a oaselor datorita aportului echilibrat de energie si minerale (calciu si fosfor)

Sprijina astfel buna dezvoltare a oaselor si articulatiilor

Hrana sub forma de crochete usor de mestecat. Hrana uscata se recomanda a fi alternata cu cea umeda, pentru o alimentatie completa si corecta.

Compozitie: proteina deshidratata de pasare, porumb, faina de porumb, orez, izolat proteic vegetal*, grasimi animale, faina de grau, pulpa de sfecla, proteine animale hidrolizate, minerale, ulei de peste, ulei de soia, drojdii, Fructo-Oligo-Zaharide(FOS), tegumente si seminte de Psyllium, drojdie hidrolizata (sursa de Manan-Oligo-zaharide), extract de drojdii (sursa de beta-glucani), extract de galbenele (sursa de luteina), crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), cartilaj hidrolizat (sursa de condroitina).

Animal
Caine
 
Brand
Royal Canin
Tip Hrana
Uscata
 
Ambalaj
Sac
Varsta
Junior
 
Talie
Urias
Tip
Hrana
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.