Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae, 20 gr

Cod produs: HR-100104-20
search
4,99  lei
Livrare in maxim 5 zile lucratoare
Produsul este in stoc

Drojdie uscată activă, selectată din natură, recomandată pentru fermentarea mustului la vin alb, roşu sau alte musturi de fructe.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Vezi și alte recomandări:

30 alte produse din aceeași categorie

Drojdie uscată activă, selectată din natură, ingredient esențial în procesul de fermentare a vinului. Transformă zaharurile din must în alcool și dioxid de carbon.  Alegerea drojdiei se face în funcție de tipurile de vinuri (roșii, albe, dulci, seci etc.). În majoritatea cazurilor, drojdia trebuie rehidratată înainte de utilizare. După rehidratare, adăugați drojdia în mustul pregătit. Transferați mustul cu drojdie într-un recipient de fermentare și sigilați-l cu un dop echipat cu un airlock. Vinul va fermenta la temperatura potrivită timp de mai multe săptămâni sau luni. Fermentarea se va încheia atunci când airlock-ul nu mai elimină gaze.

Cum se folosește drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae?

  • Se recomandă pentru fermentarea mustului la vin alb, roşu sau alte musturi de fructe
  • Dozare/administrare: în condiţii optime 20 g/hl
  • Dozare în cazul fructelor sau strugurilor mucegăite sau intrate în putrefacţie 30-40 g/hl
  • Drojdia fermentează la temperaturi mai mari de 14°C
  • 20 g de drojdie se amestecă omogen în 250 ml apă caldă (35-40°C), se lasă 15 min la înmuiat, după care se amestecă cu încă 250 ml se must, se agită bine şi se lasă încă o dată la înmuiat 20 min. După acesta se amestecă cu mustul.

Tip
Accesorii Bauturi
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.