

Drojdie uscată activă, selectată din natură, recomandată pentru fermentarea mustului la vin alb, roşu sau alte musturi de fructe.
Drojdie uscată activă, selectată din natură, ingredient esențial în procesul de fermentare a vinului. Transformă zaharurile din must în alcool și dioxid de carbon. Alegerea drojdiei se face în funcție de tipurile de vinuri (roșii, albe, dulci, seci etc.). În majoritatea cazurilor, drojdia trebuie rehidratată înainte de utilizare. După rehidratare, adăugați drojdia în mustul pregătit. Transferați mustul cu drojdie într-un recipient de fermentare și sigilați-l cu un dop echipat cu un airlock. Vinul va fermenta la temperatura potrivită timp de mai multe săptămâni sau luni. Fermentarea se va încheia atunci când airlock-ul nu mai elimină gaze.
Cum se folosește drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae?
Drojdie uscată activă, selectată din natură, recomandată pentru fermentarea mustului la vin alb, roşu sau alte musturi de fructe.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa