Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20 gr

Cod produs: HR-100100-20
search
Ultimele bucati Grabeste-te, alte 6 persoane vizualizeaza acest produs.
8,99  lei
Livrare in maxim 7 zile lucratoare
Produsul este in stoc

Drojdie pentru eliberarea de arome pentru mustului de vin alb, a borhotului pentru tărie şi în cazul stagnării fermentării.

  • 14 zile de retur
  • Plăți securizate
  • Asistență telefonică

Drojdie uscată activă, selectată din natură, ingredient esențial în procesul de fermentare a vinului. Transformă zaharurile din must în alcool și dioxid de carbon.  Alegerea drojdiei se face în funcție de tipurile de vinuri (roșii, albe, dulci, seci etc.). În majoritatea cazurilor, drojdia trebuie rehidratată înainte de utilizare. După rehidratare, adăugați drojdia în mustul pregătit. Transferați mustul cu drojdie într-un recipient de fermentare și sigilați-l cu un dop echipat cu un airlock. Vinul va fermenta la temperatura potrivită timp de mai multe săptămâni sau luni. Fermentarea se va încheia atunci când airlock-ul nu mai elimină gaze.

Cum se folosește drojdia de vin Uvaferm Danstil A?

  • Drojdie rezistentă la rece (10°C)
  • Recomandată pentru fermentarea mustului din struguri albi sau roşii, a borhotului pentru tărie şi în cazul stagnării fermentării
  • Dozare/administrare: în condiţii optime 20 g/hl
  • Dozare în cazul fructelor sau strugurilor mucegăite sau intrate în putrefacţie 30-40 g/hl
  • Dozare în cazul opririi fermentării 50 g/hl

Instrucţiuni de folosire: Pentru pregătirea drojdiei, amestecați uniform 20 g de drojdie în 200 ml de apă caldă (35-40°C) și lăsați-o înmuiată timp de 15 minute. Mențineți vasul într-un alt recipient cu apă caldă pentru a menține temperatura. Adăugați treptat în must, menținând o diferență de temperatură de maxim 8°C, până când diferența nu depășește 4°C.

Tip
Accesorii Bauturi
 
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.