Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20 gr
Drojdie pentru eliberarea de arome pentru mustului de vin alb, a borhotului pentru tărie şi în cazul stagnării fermentării.
Vezi și alte recomandări:
29 alte produse din aceeași categorie
Drojdie uscată activă, selectată din natură, ingredient esențial în procesul de fermentare a vinului. Transformă zaharurile din must în alcool și dioxid de carbon. Alegerea drojdiei se face în funcție de tipurile de vinuri (roșii, albe, dulci, seci etc.). În majoritatea cazurilor, drojdia trebuie rehidratată înainte de utilizare. După rehidratare, adăugați drojdia în mustul pregătit. Transferați mustul cu drojdie într-un recipient de fermentare și sigilați-l cu un dop echipat cu un airlock. Vinul va fermenta la temperatura potrivită timp de mai multe săptămâni sau luni. Fermentarea se va încheia atunci când airlock-ul nu mai elimină gaze.
Cum se folosește drojdia de vin Uvaferm Danstil A?
- Drojdie rezistentă la rece (10°C)
- Recomandată pentru fermentarea mustului din struguri albi sau roşii, a borhotului pentru tărie şi în cazul stagnării fermentării
- Dozare/administrare: în condiţii optime 20 g/hl
- Dozare în cazul fructelor sau strugurilor mucegăite sau intrate în putrefacţie 30-40 g/hl
- Dozare în cazul opririi fermentării 50 g/hl
Instrucţiuni de folosire: Pentru pregătirea drojdiei, amestecați uniform 20 g de drojdie în 200 ml de apă caldă (35-40°C) și lăsați-o înmuiată timp de 15 minute. Mențineți vasul într-un alt recipient cu apă caldă pentru a menține temperatura. Adăugați treptat în must, menținând o diferență de temperatură de maxim 8°C, până când diferența nu depășește 4°C.
- Tip
- Accesorii Bauturi
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa