

Enzimă folosită la descompunerea pectinelor. Se utilizează la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi şi roşii.
Efectele Lallzyme HC includ îmbunătățirea presării strugurilor, reducerea brunificării fructelor și necesitatea utilizării acidului sulfuric. În cazul vinurilor roșii, enzima intensifică culoarea, clarifică vinul, îmbunătățește filtrarea și evidențiază caracteristicile soiurilor. De asemenea, sporește capacitatea de fermentare și prelucrare a borhoturilor.
De ce se folosește Lallzyme HC?
Pentru utilizare, dizolvați conținutul în 1 g/1 dl apă caldă (15-25°C), apoi adăugați-l în borhotul sau mustul pregătit, amestecând bine. Enzima activează la temperaturi peste 8°C, având un timp de acțiune de 30-60 de minute.
Enzimă folosită la descompunerea pectinelor. Se utilizează la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi şi roşii.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa