

Zdrobitor pentru struguri, realizat din metal, capacitate cuvă 20 litri, producție 180 litri/oră. Zdrobește eficient cu efort minim, nu afectează gustul mustului sau al vinului.
Cel mai consistent must și cel mai aromat vin se obțin din strugurii zdrobiți, din care se extrage toată pulpa. În zdrobitor strugurii se introduc pe ciorchine, iar în timpul procesului de zdrobire, se separă boabele de struguri, semințele, pielița și componentele solide ale pulpei. Pielița plină de culoare, aromă și gust este zdrobită și miezul destrămat. Operația tehnologică inițială din cadrul prelucrării primare a strugurilor este zdrobirea boabelor și separarea ciorchinilor. Micii producători de vin cunosc importanța zdrobitorului în procesul de producție a vinului. Acest zdrobitor este practic, accesibil și ușor de manevrat.
Caracteristicile produsului:
Cum se folosește un zdrobitor de struguri manual?
Zdrobitor pentru struguri, realizat din metal, capacitate cuvă 20 litri, producție 180 litri/oră. Zdrobește eficient cu efort minim, nu afectează gustul mustului sau al vinului.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa