

Zdrobitor cu desciorchinător, dotat cu o cuvă de alimentare încăpătoare, de 20 litri. Permite introducerea strugurilor direct din găleată sau coș. Capacitate de producție de 300 litri/oră.
Zdrobitorul cu desciorchinător manual pentru struguri este folosit de producătorii de vin pentru extragerea mustului din boabele de struguri prin zdrobirea ciorchinului. Utilajul permite spargerea pieliței și destrămarea miezului bobului de strugure, apoi separarea ciorchinilor de boabe. Eliminarea ciorchinilor reduce cantitatea de taninuri provenite din ciorchine, rezultând un vin mai puțin astringent și mai moale la gust. Concentrarea pe pielițele boabelor intensifică culoarea mustului și a vinului, aroma este mai fructată și se elimină din aciditate.
Caracteristicile produsului:
Zdrobitor cu desciorchinător, dotat cu o cuvă de alimentare încăpătoare, de 20 litri. Permite introducerea strugurilor direct din găleată sau coș. Capacitate de producție de 300 litri/oră.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa