

Zdrobitor pentru struguri, realizat din metal, capacitate cuvă 20 litri, producție 300-550 kg/oră, dimensiuni 70x42x25, putere 1.5 kW.
Cel mai consistent must și cel mai aromat vin se obțin din strugurii zdrobiți, din care se extrage toată pulpa. În zdrobitor strugurii se introduc pe ciorchine, iar în timpul procesului de zdrobire, se separă boabele de struguri, semințele, pielița și componentele solide ale pulpei. Pielița plină de culoare, aromă și gust este zdrobită și miezul destrămat. Operația tehnologică inițială din cadrul prelucrării primare a strugurilor este zdrobirea boabelor și separarea ciorchinilor. Micii producători de vin cunosc importanța zdrobitorului în procesul de producție a vinului. Acest zdrobitor este practic, accesibil și ușor de utilizat datorită faptului că este motorizat.
Caracteristicile produsului:
Zdrobitor pentru struguri, realizat din metal, capacitate cuvă 20 litri, producție 300-550 kg/oră, dimensiuni 70x42x25, putere 1.5 kW.
error Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
feedback Reclama un comentariu
check_circle Raport trimis
error Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
check_circle Recenzia a fost trimisa
error Recenzia ta nu a putut fi trimisa